Szeretettel köszöntelek az oldalon, Bernadett vagyok a GINGERLAND  megálmodja és egyben minden egyes darab mézeskalács készítője. Már gyerekkoromban is a mindennapjaim része volt az alkotás, imádtam rajzolni, de bármilyen kreatív kézműveskedéssel szívesen töltöttem a szabadidőmet.
A mézeskalács díszítést hobbiként kezdtem 2012-ben, személyre szabott ajándékokat készítettem a családomnak és a barátaimnak. Abban az időben a színes cukormázzal teljesen bevont, modern stílusú mézeskalácsok még unikumnak számítottak a hazai piacon. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon az elsők között járulhattam hozzá ennek a fajta díszítésnek a népszerűsítéséhez.
Később, amikor a hobbimat "felfedezték", és a kereslet a munkám iránt növekedni kezdett akkor született a GINGERLAND oldal. Időközben az egyszerű szabadidős tevékenység óriási szenvedéllyé, végül pedig vállalkozássá nőtte ki  magát. 
Kellemes időtöltést kívánok az oldalon, ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, keress bizalommal.


Welcome to GINGERLAND, the place where I share my sugar art passion. My name is Bernadett, I am the baker and cookie decorator behind this website. I grew up with a love for creating: from drawing to sewing, I was always doing something creative.
I began decorating gingerbread in 2012 as a hobby, making personalized baked gifts for family and friends. Later, when my hobby was „discovered” and the demand for my work began to increase GINGERLAND was born. Over the years the more cookies I made, the better they looked, and what started as a simple free time activity soon became a major obsession and finally a small business of my own.
I hope you enjoy your visit here, if you have any questions or requests feel free to contact me.