Hozzávalók:
 100 g tojásfehérje (3 db)
200 g cukor
50 ml víz 
A cukorból és a vízből kezdjünk el szirupot készíteni. Ha 110 fokot 
mutat, kezdjük el habosítani a tojás fehérjét. A szirup 118 foknál kész,
 csorgassuk bele a fehérjehabba és keverjük amíg az szobahőmérsékletű 
lesz (kb. 10 perc). Egy habzsák belső oldalaira húzzunk pár 
vékony csíkot piros ételfestékkel. A masszát töltsük a habzsákba és 
sütőpapírral borított sütőlapra nyomjunk ki belőle kis csúcsokat. 100 
fokos sütőben kb. 1 órán át szárítsuk, amíg a habcsók alja könnyen 
elválik a papírtól. Fontos: sütés közben ne nyitogassuk a sütő ajtaját!
 
     
     
     
    
 
 
 
       
       
       
       
      