Neked ajánlom ezt a foglalkozást, ha…

…már díszítettél mézeskalácsot, de úgy érzed hiányoznak az alapok. 

…szívesen megismerkednél az eszközökkel, alaptechnikákkal úgy, hogy utána már otthon, egyedül is magabiztosan gyakorolhass.

egyszerűen csak szeretsz alkotni és kikapcsolódásra vágysz. 
 

A KÖVETKEZŐ WORKSHOP VÁRHATÓ IDŐPONTJA:

2023. SZEPTEMBER

 

Időtartam: ~4 óra

(kapunyitás kezdés előtt 15 perccel)

Helyszín: Budapest, 18. kerület

Létszám: 4-6 fő

(a workshop minimum 4 fő részvételével lesz megtartva)

Részvételi díj: 

Az ár tartalmazza az oktatás díját, valamint a díszítéshez szükséges alapanyagokat és az eszközök használatát.

 

 Tematika:

• Cukormáz készítése és színezése (írómáz és terülőmáz)

• Alap motívumok gyakorlása mintalapokon

• Mézeskalács díszítése  

 

A kézműves foglalkozás nem minősül oktatásnak, a részvételhez előképzettség és gyakorlat nem szükséges. A workshopon összesen 6 db különböző előre megsütött mézeskalács kerül díszítésre, amihez dobozt adok, hogy biztonságban haza lehessen vinni őket.  

A mézeskalácsok színe kurzusonként eltérő lehet, a fotó reprezentációs céllal a díszítési technikák bemutatását szolgálja. 

 

Jelentkezés, időpont foglalás, fizetés:

A jelentkezéshez és a számla kiállításához az alábbi adatokra van szükségem:  

NÉV, CÍM, EMAIL.

A workshopra jelentkezni a részvételi díj teljes átutalásával lehet. A szabad helyek feltöltése a részvételi díjak befizetésének sorrendjében történik.

A számla emailben kerül elküldésre, utalásnál a közleménybe kérem beírni a résztvevő nevét. A foglalt időpontot a számla kiállításától számított 48 órán át tudom tartani, ennek lejárta után a jelentkezés automatikusan törlődik, ha az utalás nem érkezik meg. 

Jelentkezni messenger üzenetben vagy emailben lehetséges:


Részvétel lemondása és módosítása:

A részvételi díj nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, lemondása vagy elállása miatt, ide értendő az esetleges lebetegedés, váratlan esemény, amely az egyéni résztvevői kockázatviselési kategóriába tartozik.  
A jelentkezés adott időpontra, de nem névre szóló, ezért előrelátható távolmaradás esetén a foglalt hely szabadon átruházható. Az átruházás megszervezése nem a szervező felelőssége, minden esetben a jelentkezőt terheli.
A résztvevő kérésére a regisztrált időpont egy alkalommal módosítható az adott tematikára, amennyiben van szabad hely a kért időpontra.  A regisztrált időpontot megelőző 14  napon belül már nem módosítható a regisztrált időpont.
 

Szerzői jog:

A workshopon átadott elméleti és gyakorlati anyagot szerzői jog védi. Az ismeretek, technikák, oktatási célra nem használhatók fel, oktatási anyagba nem építhető be, harmadik fél részére nem adható át.  A foglalkozás során fotó, videó, hangfelvétel készítése nem engedélyezett.

 

A workshopra való jelentkezéskor a fent leírtak automatikusan elfogadottá válnak.

 


Minden érdeklődőt várok szeretettel,

Bernadett