Neked ajánlom ezt a foglalkozást, ha…

…csak a sütésig jutottál, de soha nem díszítettél még mézeskalácsot.

már díszítettél mézeskalácsot, de úgy érzed hiányoznak az alapok. 

…szívesen megismerkednél az eszközökkel, alaptechnikákkal úgy, hogy utána már otthon, egyedül is magabiztosan gyakorolhass.

egyszerűen csak szeretsz alkotni és kikapcsolódásra vágysz.

 

 

 


NYÁR & TENGER

2024.06.08 szombat 14.00

2024.06.16 vasárnap 9.00

(szabad hely: 4 fő)

 

 


Időtartam: ~4 óra

(kapunyitás kezdés előtt 15 perccel)

Helyszín: Budapest, 18. kerület

Létszám: 4-6 fő

(a workshop minimum 4 fő részvételével lesz megtartva)

Részvételi díj*: 22.000 Ft/fő


Az ár tartalmazza az oktatás díját, valamint a díszítéshez szükséges alapanyagokat és az eszközök használatát.

*  Visszatérő tanulóimnak -10% kedvezmény (19.800 Ft)

* Csoportok jelentkezése esetén (minimum 4 fő) kedvezményt biztosítok, illetve egyedi időpont egyeztetésére  is van lehetőség.


 Tematika:

• Cukormáz készítése és színezése (írómáz és terülőmáz)

• Alap motívumok gyakorlása mintalapokon

• Mézeskalács díszítése különböző technikákkal

 

A kézműves foglalkozás nem minősül oktatásnak, a részvételhez előképzettség és gyakorlat nem szükséges. A workshopon összesen 6 db különböző előre megsütött (a képen látható) mézeskalács kerül díszítésre , amihez dobozt adok, hogy biztonságban haza lehessen vinni őket.  

A mézeskalácsok színe kurzusonként eltérő lehet, a fotó (hamarosan!) reprezentációs céllal a díszítési technikák bemutatását szolgálja. 

 

Jelentkezés, időpont foglalás, fizetés:

A jelentkezéshez és a számla kiállításához az alábbi adatokra van szükségem:  

NÉV, CÍM, EMAIL.

A workshopra jelentkezni a részvételi díj teljes átutalásával lehet. A szabad helyek feltöltése a részvételi díjak befizetésének sorrendjében történik.

A számla emailben kerül elküldésre, utalásnál a közleménybe kérem beírni a résztvevő nevét. A foglalt időpontot a számla kiállításától számított 48 órán át tudom tartani, ennek lejárta után a jelentkezés automatikusan törlődik, ha az utalás nem érkezik meg. 

Jelentkezni messenger üzenetben vagy emailben lehetséges:


Részvétel lemondása és módosítása:

A részvételi díj nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, lemondása vagy elállása miatt, ide értendő az esetleges lebetegedés, váratlan esemény, amely az egyéni résztvevői kockázatviselési kategóriába tartozik.  
A jelentkezés adott időpontra, de nem névre szóló, ezért előrelátható távolmaradás esetén a foglalt hely szabadon átruházható. Az átruházás megszervezése nem a szervező felelőssége, minden esetben a jelentkezőt terheli.
A résztvevő kérésére a regisztrált időpont egy alkalommal módosítható az adott tematikára, amennyiben van szabad hely a kért időpontra.  A regisztrált időpontot megelőző 14  napon belül már nem módosítható a regisztrált időpont.
 

Szerzői jog:

A workshopon átadott elméleti és gyakorlati anyagot szerzői jog védi. Az ismeretek, technikák, oktatási célra nem használhatók fel, oktatási anyagba nem építhető be, harmadik fél részére nem adható át.  A foglalkozás során fotó, videó, hangfelvétel készítése nem engedélyezett.

 

A workshopra való jelentkezéskor a fent leírtak automatikusan elfogadottá válnak.

 

 

Minden érdeklődőt várok szeretettel,

Bernadett

 

 

Maradandó élményt ajándékoznál? 

Erre is van lehetőség.

 

A névre szóló ajándékkártyát fél éven belül bármelyik meghirdetett workshopra felhasználhatja a megajándékozott. A részletekért keress messenger üzenetben vagy emailben.